Széchenyi 2020 program (2017)

Kedvezményezett neve:

SUNSET SMART Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe:

INTELLIGENS LED VILÁGÍTÁSI RENDSZER

VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLÉSSEL ÉS FELÜGYELETTEL

A szerződött támogatás összege: 1 200 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.01.08.

A projekt azonosító száma: EU_KP_16-1-2017-0044

A projektről bővebben itt olvashat: Széchenyi 2020 pályázat (2017)

Széchenyi 2020 program (2016)

Kedvezményezett neve:

SUNSET SMART Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe:

INTELLIGENS LED VILÁGÍTÁSI RENDSZER

VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLÉSSEL ÉS FELÜGYELETTEL

A szerződött támogatás összege: 1 200 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2016.12.31

A projekt azonosító száma: EU_KP_16-1-2016-0005

A projektről bővebben itt olvashat: Széchenyi 2020 pályázat (2016)

Szoftver

Print
Category: Termékek
Published Date
Written by Super User Hits: 5333

Kezelő szoftver

 

Sunset Smart az intelligens közvilágítás

Az elsődleges energia megtakarításon túl további számottevő megtakarítás érhető el a SUNSET SMART intelligens közvilágítás alkalmazásával a lámpák szabályozhatósága révén.

A SUNSET SMART lényege a kiváló minőségű, szabályozható, vezérelhető elektronika és a távoli irányíthatóságot biztosító szoftveres menedzsment.

Az egyes területek és időszakok fényszükséglete a használat jellegétől függően eltérő lehet. A világítás térbeli és időbeli szabályozása újabb jelentős megtakarítási lehetőség a közvilágításra kötelezett önkormányzatok, és más rendszerüzemeltetők számára.

Térképes rendszeren keresztül látható az adott településen, adott helyen (címen) lévő konkrét lámpa, mely egyedileg szabályozottan működtethető időprogramozással, vagy napfényerősség alapján, de mozgásérzékelő által vezérelten is. Lehetséges egy esetleges baleseti helyszín megvilágításának azonnali felerősítése a rendőrségen elhelyezett kezelőfelületről, továbbá segélykérő, vagy taxi-hívást kezdeményező hívógombok telepítése is a lámpaoszlopokra.

A távoli irányítást végző szoftver menedzsment lelke a kedvező költségű rádiótechnológiát használó, biztonságos, drótnélküli kommunikációs rendszer. A drótnélküli kommunikációs hálózatban minden lámpavezérlő egység egy úgynevezett "kapubejárón" keresztül kommunikál az adatközponttal. Egy kapubejáróhoz maximálisan 500 lámpa kapcsolódik, s ezek az 500 lámpás egységek hoznak létre egy fastruktúrában felépülő, üzenet- és adatcsomag továbbító hálózatot. Az adattovábbítás hálózati útvonalát a szoftver optimalizálja, miközben az esetleges hibákat automatikus öngyógyító mechanizmusok javítják, s az egyes kapubejárók egymás szerepét is át tudják venni a hálózati optimalizáció érdekében. Az adatközpont 15 percenként frissíti a felszerelési, szerelési-karbantartási adatokat tartalmazó adatbázisát. A rendszer az egyes meghibásodásokról automatikusan hibaüzenetet generál és küld, megadja a hibás lámpát, de azt is, hogy mi romlott el benne.

A SUNSET SMART intelligens rendszere által szükségtelen a lámpák időszakos, műszaki kivonulást igénylő helyszíni ellenőrzése, megvalósulhat az abszolút célzott javítás, miáltal a rendszerek műszaki karbantartási költségei szinte 0 szintre minimalizálhatóak.

 A többtényezős vezérlést, egyedi szabályozhatóságot és programozhatóságot lehetővé tevő magas minőségű elektronikai egység, és a nagy hálózatokon már bizonyított, magas biztonságú drótnélküli kommunikációs hálózat együttese a SUNSET SMART, az intelligens közvilágítás kimagasló műszaki minőségű és költséghatékonyságú, de megfizethető árú képviselője.

A SUNSET SMART egy, a környezet védelme iránt elkötelezett hazai vállalkozás többéves fejlesztési munkájának eredménye. A SUNSET SMART lehetőség az energiahatékonyság jelentős javítására, az üzemeltetési költségek drasztikus csökkentése mellett. Kiváló lehetőség a megtakarítások azonnali és tényleges realizálására. Ellentétben azokkal az ajánlatokkal, ahol a szolgáltató olyan korszerűsítést kíván a megtakarítások terhére elvégezni, melyek megtérülése hosszabb, mint az új rendszer várható élettartama! Ez ugyanis nem megtakarítást, sokkal inkább a jelenlegi költségszint fenntartásának kötelezettségét jelenti a közvilágításra kötelezett önkormányzatnak, vagy más üzemeltetőnek!

Elérhetőségünk

Sunset Smart Kft.

Cím: 2421 Nagyvenyim, Ady Endre u. 30/1.

Tel.: +36 20 931 3323 (exclusively in Hungarian)

Fax: +36 25 258 853 (in Hungarian and in English)

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (in Hungarian and in English)